København

Her finder du information om Familieretshuset København.

Adresse:

Familieretshuset København
Ellebjergvej 52
2450 København SV

Åbningstider for personlig betjening:

Mandag 08.00-12.00
Tirsdag 08.00-12.00
Onsdag 08.00-12.00
Torsdag 12.00-15.00
Fredag 08.00-12.00

Parkering:

Der er en parkeringsplads ved Familieretshuset. Parkerer du her, skal du sørge for, at du holder på en plads som er markeret med ”Familieretshuset”. Du skal sørge for at holde inden for parkeringsbåsen, ellers vil du få en bøde. Parkeringsbåsen er markeret med metalplader i asfalten.

Du skal sørge for at registrere din bil/parkering ved en af de to iPads, der er i Familieretshusets reception. Her skal du indtaste bilens registreringsnummer og dit telefonnummer eller e-mail. Der bliver herefter sendt bekræftelse på, at din bil nu er registreret og holder lovligt parkeret. Ved registrering har du lov til at holde på parkeringspladsen i fire timer. Tiden kan forlænges, hvis du registrerer din bil på ny.

Hvis du holder på en plads, som ikke tilhører Familieretshuset, vil du få en bøde, uanset om bilen/parkeringen er registreret.

Det er også muligt at parkere på pladserne langs Ellebjergvej, hvor du ikke behøver at registrere din bil/parkeringen, ligesom det er muligt at parkere på Stubmøllevej og sidegaderne hertil.