Pige ligger i mørke og kigger på mobil

For­løb og til­bud

Hvis du og din partner er gået fra hinanden, er det vigtigt at komme godt gennem bruddet. Specielt når der er børn involveret. I Familieretshuset kan I trække på en række tilbud, der kan hjælpe jer i processen. Vi har også tilbud, der er målrettet jeres børn. Indgiver du en sag, starter vi med at screene den for at give den mest præcise behandling.

Når vi be­hand­ler din sag

Der er forskellige måder at behandle en sag på alt efter, hvor kompliceret den er. For at give en smidigere og mere præcis behandling fra starten, screener vi først sagen. Herefter afgør vi, om der er brug for familiemægling eller familieretlig udredning. Om når vi behandler din sag.

Hjælp til børn og for­æl­dre i del­te fa­mi­li­er

I delte familier, hvor forældrene bor adskilt eller er på vej til at bo adskilt, kan være svært for barnet, når forældrene ikke er enige om samarbejdet, eller hvis forældrene er i konflikt. Familieretshuset har en række gratis tilbud, som henvender sig til alle delte familier. I kan for eksempel få hjælp til at komme godt fra start som deleforældre, få styr på jeres samarbejde og blive bedre til at håndtere jeres konflikter, mens jeres barn har mulighed for at tale med andre jævnaldrende børn i samme situation.

Til­bud til børn

Dine børn går gennem en svær tid og kan have brug for støtte og vejledning fra andre end jer forældre. I Familieretshuset kan de både få en kontaktperson og være med i børnegrupper, hvor de kan snakke med andre børn i samme situation. Se mere her om vore tilbud til børn.