Nyheder

18. marts 2021

På en række områder skal du søge om hjælp hos Familieretshuset via blanketter

En række af Familieretshusets selvbetjeningsløsninger er ude af drift i en periode. Indtil selvbetjeningsløsningerne igen tages i brug, er det muligt at ansøge via en PDF blanket, som udfyldes og sendes til Familieretshuset.

10. marts 2021

Møder om fremtidsfuldmagter genoptages efter påske

Møder om fremtidsfuldmagter genoptages efter den 6. april.

8. marts 2021

Mundbind er nu frivilligt under møder i Familieretshuset

Det er fra den 9. marts 2021 ikke længere et krav at bære mundbind under borgermøder, når man sidder ned i mødelokalet, og der holdes to meters afstand, eller der benyttes plexiglasafskærmning.

9. februar 2021

Nye isolationskrav ændrer ikke ved samværsaftaler eller møder

Fra søndag den 7. februar 2021 gælder nye krav til isolation ved indrejse i Danmark. Der er dog en række undtagelser til de nye regler.

1. februar 2021

Familieretshuset gennemfører fortsat møder trods forlængelse af restriktioner

Familieretshuset afholder fortsat møder på langt de fleste områder – men visse møder omlægges eller aflyses foreløbigt frem til 5. april 2021.

4. februar 2021

Familieretshuset tilbyder videomøder

Det er nu muligt at bede om et videomøde i stedet for et fysisk møde i Familieretshuset. Tilbuddet gælder udvalgte mødetyper.

14. december 2020

Nye takster og gebyrer i 2021

Ved årsskiftet ændres en række takster i Familieretshuset. Gebyrer fastholdes på samme satser som i 2020, dog ændres satsen vedr. navneændringer.

23. februar 2021

Fokus på sikkerhed ved møde i Familieretshuset

For at skærpe sikkerheden for både medarbejdere og borgere vil Familieretshuset bede om at kigge større tasker eller rygsække igennem før mødestart.