Nyheder

14. november 2022

Sådan er reglerne for samvær mellem jul og nytår

Julen nærmer sig og der skal tages stilling til, hvor og hos hvem børnene skal være hen over julen og nytåret. Nogle aftaler selv, hvordan samværet skal foregå, mens andre med Familieretshusets hjælp, indgår særlige aftaler.
23. september 2022

Skal du bruge MitID eller NemID, når du sender ansøgninger til Familieretshuset?

Du skal have både MitID og NemID ved hånden, når du skal sende ansøgninger via selvbetjeningsløsningerne på hjemmesiden
19. september 2022

Værd at vide om børnebidrag

Familieretshusets får i øjeblikket mange henvendelser om børnebidrag. Vi har her samlet information om hvordan du skal forholde dig hvis du betaler børnebidrag.
7. september 2022

Spørgeskema i e-Boks: Forældres oplevelser med det familieretlige system

Har du afsluttet en sag i Familieretshuset inden for det sidste halve år om samvær, forældremyndighed eller bopæl? Så vil du i starten af september få mulighed for at svare på et spørgeskema om dine oplevelser via din e-Boks.
Ældre nyhed: 13. juli 2022

Ny praksis for dokumentation for samværet vedrørende børne- og ungeydelse

Det er ikke længere muligt, at dokumentere samvær via afgørelser fra Familieretshuset, hvis afgørelsen alene er truffet, for at dokumentere samvær.
Ældre nyhed: 5. juli 2022

Betaling af børnebidrag gælder også i sommerferien

Betaler du børnebidrag – og er der et fastsat eller et aftalt fast, løbende børnebidrag hele året - gælder dette også for juli måned. Beløbet er hverken større eller mindre end resten af året.
Ældre nyhed: 23. juni 2022

Underretning af registrerede: Opbevaring af personoplysninger på fællesdrev

Familieretshuset har konstateret et internt databrud i forbindelse med opbevaring af persondata på et internt fællesdrev i Familieretshuset, som betyder, at medarbejdere har kunnet tilgå personoplysninger om borgere og medarbejdere. Familieretshuset har ingen oplysninger om, at medarbejdere uretmæssig har tilgået oplysningerne på fællesdrevet. Familieretshuset ønsker med denne meddelelse at underrette personer, som kan være berørt af databruddet.
Ældre nyhed: 10. juni 2022

Ny undersøgelse: Forældres tilfredshed med det familieretlige system

VIVE har offentliggjort en ny undersøgelse, som viser udviklingen i forældres tilfredshed med deres forløb i det familieretlige system fra 2019 til 2021.