Nyheder

13. juli 2022

Ny praksis for dokumentation for samværet vedrørende børne- og ungeydelse

Det er ikke længere muligt, at dokumentere samvær via afgørelser fra Familieretshuset, hvis afgørelsen alene er truffet, for at dokumentere samvær.

5. juli 2022

Betaling af børnebidrag gælder også i sommerferien

Betaler du børnebidrag – og er der et fastsat eller et aftalt fast, løbende børnebidrag hele året - gælder dette også for juli måned. Beløbet er hverken større eller mindre end resten af året.

23. juni 2022

Underretning af registrerede: Opbevaring af personoplysninger på fællesdrev

Familieretshuset har konstateret et internt databrud i forbindelse med opbevaring af persondata på et internt fællesdrev i Familieretshuset, som betyder, at medarbejdere har kunnet tilgå personoplysninger om borgere og medarbejdere. Familieretshuset har ingen oplysninger om, at medarbejdere uretmæssig har tilgået oplysningerne på fællesdrevet. Familieretshuset ønsker med denne meddelelse at underrette personer, som kan være berørt af databruddet.

10. juni 2022

Ny undersøgelse: Forældres tilfredshed med det familieretlige system

VIVE har offentliggjort en ny undersøgelse, som viser udviklingen i forældres tilfredshed med deres forløb i det familieretlige system fra 2019 til 2021.

Ældre nyhed: 7. januar 2022

Nye regler for børne- og ungeydelse

Fra januar 2022 gælder en ny lov om, at børne- og ungeydelse (tidligere børnepenge) som udgangspunkt deles lige mellem forældrene, hvis de har fælles forældremyndighed. Udbetalingen følger ikke barnets bopæl.

31. maj 2022

Gode råd til sommerferie i brudte familier

Familieretshuset har samlet fem gode råd til, hvordan I som forældre bedst muligt kan samarbejde og undgå konflikter omkring børnene i ferien.

Ældre nyhed: 9. december 2021

Nye bidragstakster for 2022

Hvert år ændres bidragstaksterne. Se de gældende takster for 2022 her.

Ældre nyhed: 11. april 2022

Kærligheden blomstrer, og vi modtager mange ansøgninger

Familieretshuset modtager mange ansøgninger fra internationale par som gerne vil indgå ægteskab. Vi arbejder på at håndtere alle ansøgninger hurtigst muligt.