Nyheder

26. april 2022

Forsinkelser på Digital Post

Efter at hele Danmark er overgået til Ny Digital Post, har der været en række mindre udfordringer. I Familieretshuset har vi oplevet, at noget Digital Post har været forsinket. Hvis det har betydning i din sag, vil vi kontakte dig.

21. april 2022

Familier får hurtigere hjælp - det er lykkedes Familieretshuset at nedbringe ventetiderne

Efter flere år med stigende ventetider, er det lykkedes Familieretshuset at nedbringe ventetiderne markant, så børn og forældre nu hurtigt kan få den hjælp, de har brug for. For de familier, der deltog i deres første møde i Familieretshuset i marts, gik der i gennemsnit 38 dage fra modtagelse af deres ansøgning til første møde i familiemæglingssager og 44 dage i forbindelse med familieretlig udredning.

11. april 2022

Kærligheden blomstrer, og vi modtager mange ansøgninger

Familieretshuset modtager mange ansøgninger fra internationale par som gerne vil indgå ægteskab. Vi arbejder på at håndtere alle ansøgninger hurtigst muligt.

Ældre nyhed: 7. januar 2022

Nye regler for børne- og ungeydelse

Fra januar 2022 gælder en ny lov om, at børne- og ungeydelse (tidligere børnepenge) som udgangspunkt deles lige mellem forældrene, hvis de har fælles forældremyndighed. Udbetalingen følger ikke barnets bopæl.

6. april 2022

Flere selvbetjeningsløsninger virker ikke

En række af selvbetjeningsløsningerne, som benyttes i forbindelse med ansøgninger, virker desværre ikke i øjeblikket på Familieretshusets hjemmeside. Man kan i stedet benytte sig af vores PDF-blanketter.

24. marts 2022

Har du problemer med at sende eller modtage Digital Post fra Familieretshuset?

Familieretshuset anbefaler, at du logger ind på din digitale post via Borger.dk eller Virk.dk. Herfra skulle der ikke være problemer med hverken at se eller afsende.

Ældre nyhed: 3. februar 2022

Nye adoptionsregler

Fra 1. februar 2022 gælder der nye regler om, at de, der ønsker at adoptere et barn, både kan skrive sig på listen med børn fra udlandet og på listen med børn fra Danmark.

Ældre nyhed: 19. januar 2022

Underretning af registrerede

Familieretshuset har konstateret databrud i en række selvbetjeningsløsninger, som betyder, at beskyttet navn og adresse fejlagtigt kan være videregivet. Familieretshuset ønsker med denne meddelelse at underrette personer, som Familieretshuset endnu ikke har været i kontakt med, og som kan være berørt af brud på persondatasikkerheden.