Nyheder

20. august 2019

Nyt udvalg skal rådgive Familieretshuset

Social- og indenrigsminister Astrid Krag har udpeget medlemmerne til et nyt rådgivende udvalg i Familieretshuset.

10. juli 2019

Guide giver overblik, når I går fra hinanden

Når man står foran en skilsmisse eller et familiebrud, kan det være svært at bevare overblikket og kende sine muligheder. En ny guide på borger.dk samler praktisk information og viden, som kan være en hjælp, når man går fra hinanden.

4. juni 2019

Nu kan du bestille et opkald fra Familieretshuset

For at undgå ventetid i telefonen har du nu mulighed for at bestille et opkald og blive ringet op i et tidsrum, der passer dig.

28. juni 2019

Gode råd til sommerferie i brudte familier

Familieretshuset har samlet fem gode råd til, hvordan I som forældre bedst muligt kan samarbejde og undgå konflikter omkring børnene i ferien.

13. juni 2019

Ventetid og ustabilitet på telefonen

Familieretshuset oplever desværre ventetid og ustabilitet på telefonen. Vi beklager ulejligheden og opfordrer til, at man evt. søger oplysninger på hjemmesiden, hvis man har svært ved at komme igennem.

30. april 2019

Ventetid på telefonen

Familieretshuset har desværre ventetid på telefonen. Vi beklager ulejligheden og opfordrer til, at man søger oplysninger på hjemmesiden eller ringer mellem klokken 8.00 og 9.30, hvor der typisk er kortest ventetid.

9. december 2018

Nyt digitalt forløb til forældre, der går fra hinanden

Fra 1. april 2019 skal alle forældre med børn under 18 år gennemgå et obligatorisk, digitalt forløb, når de søger om direkte skilsmisse. Forløbet skal give forældrene redskaber til at tale med deres børn om bruddet og forstå børnenes reaktioner.

26. marts 2019

Familiesager flyttes automatisk fra Statsforvaltningen

Familieretshuset overtager en stor del af Statsforvaltningens opgaver. Det betyder, at hvis du per 1. april 2019 har en igangværende sag hos Statsforvaltningen, så flytter din sag automatisk med over i Familieretshuset.