Nyheder

15. juli 2021

Hvis du oplever problemer ved afslutning med betaling?

Oplever du følgende problemer når du har udfyldt ansøgning og skal betale: Hele ansøgningen er udfyldt og ved betaling får du denne fejlbesked: ”bad check sum”, kan du benytte denne vejledning og slette cookies.

7. juli 2021

Ny guide skal hjælpe dig, når du bliver forælder

En ny digital guide på www.borger.dk er en tjekliste til dig, der er kommende eller nybagt forælder.

1. juli 2021

Husk du kan søge rådgivning, mens du afventer sagsbehandling i Familieretshuset

En netop offentliggjort rapport fra Trygfonden og Børns Vilkår, konkluderer, at børn, der er involveret i familieretlige konflikter, trives dårligere end andre børn, og kompleksiteten og varigheden har afgørende betydning for, hvor hårdt konflikterne rammer børnenes trivsel.

28. juni 2021

Tekniske problemer på hjemmesiden

Familieretshusets systemer er blevet opdaterede. Det har desværre medført, at det ikke altid har været muligt at benytte enkelte selvbetjeningsløsninger på hjemmesiden på det seneste. Fejlene er under udbedring og det er igen muligt at benytte de fleste løsninger – dog oplever vi fortsat tekniske problemer med at gennemføre gebyrbetaling. Vi arbejder på en hurtig løsning.

28. juni 2021

Gode sommerferieråd til brudte familier

Familieretshuset har samlet fem gode råd til, hvordan I bedst håndterer sommerferien og fordeler børnene mellem jer.

15. juni 2021

Familieretshuset sætter barnet i fokus

Vores vigtigste opgave i forbindelse med skilsmisse og samværssager er at holde fokus på barnet og sikre barnets trivsel trods en evt. konflikt mellem mor og far. Det er Familieretshusets opgave at finde ud af, hvad der er bedst for barnet, når vi rådgiver og træffer afgørelser i blandt andet samværssager.

10. maj 2021

Ny brugerundersøgelse har undersøgt fremtidens Familieretshus

En ny brugerundersøgelsen i Familieretshuset har kortlagt forældrenes oplevelse, når Familieretshuset leverer sagsbehandling ud fra fremtidens fuldt implementerede reform.

4. maj 2021

Ombudsmanden har set på sagsbehandlingstider i Familieretshuset

Folketingets Ombudsmanden peger på, at Familieretshusets sagsbehandlingstider er for lange i forhold udmøntning af domme om overvåget samvær og behandling af sager om midlertidigt samvær. Familieretshuset har, som Folketingets Ombudsmand også har noteret sig, gennem længere tid haft fokus på at nedbringe sagsbehandlingstiderne og har allerede sat gang en lang række tiltag.