Nyheder

29. november 2021

Er I uenige om, hvorvidt jeres barn skal vaccineres?

Familieretshuset kan ikke tage stilling til spørgsmålet om vaccination, men vi kan tilbyde jer børnesagkyndig rådgivning og konfliktmægling, hvor vi vil forsøge at hjælpe jer med at blive enige.

17. november 2021

Enkelte selvbetjeningsløsninger er ude af drift

Enkelte selvbetjeningsløsninger er midlertidigt ude af drift. Det drejer sig om løsninger vedr. forældremyndighed, om medmoderskab, om familieadoption og anmodning om børnesagkyndig rådgivning. Vi henviser til at der ansøges via vores PDF blanketter.

11. november 2021

Plexiglasskærme indføres igen i mødelokaler og receptioner

Fordi der igen er forøget risiko for coronasmitte, opsætter Familieretshuset igen plexiglasafskærmning i mødelokaler og i receptioner, så smitterisiko minimeres.

9. november 2021

Er du i tvivl om reglerne for samvær i julen?

Julen er hjerternes fest, og den vil alle forældre allerhelst fejre sammen med deres børn, men i mange familier er det ikke en mulighed, fordi far og mor bor hver for sig. Er du i tvivl om regler for samvær over julen, så læs mere her.

8. november 2021

Nye regler for udbetaling af børne- og ungeydelse

Den 1. januar 2022 træder en ny regel i kraft, der betyder, at begge forældre som udgangspunkt får udbetalt en halvdel hver.

2. september 2021

Digital fuldmagt - ny funktionalitet til partsrepræsentanter på selvbetjeningsløsningerne

Funktionaliteten "Digital fuldmagt" kobles på en række selvbetjeningsløsninger på forældreansvarsområdet. Professionelle partsrepræsentanter (advokater mv.) og private partsrepræsentanter (fx. pårørende) skal anmode om digital fuldmagt, før de indsende en ansøgning digitalt for en borger i en sag i Familieretshuset.

Ældre nyhed: 7. juli 2021

Ny guide skal hjælpe dig, når du bliver forælder

En ny digital guide på www.borger.dk er en tjekliste til dig, der er kommende eller nybagt forælder.

Ældre nyhed: 4. februar 2021

Familieretshuset tilbyder videomøder

Det er muligt at bede om et videomøde i stedet for et fysisk møde i Familieretshuset. Tilbuddet gælder udvalgte mødetyper.