Nyheder

10. oktober 2019

Tekniske problemer med ansøgninger

Familieretshuset oplever i øjeblikket tekniske problemer med de digitale ansøgningsblanketter.

13. september 2019

Små film skal hjælpe børn i mødet med Familieretshuset

Familieretshuset har fået lavet tre korte animationsfilm for at hjælpe børn med at forberede sig, når de skal i kontakt med Familieretshuset.

20. august 2019

Nyt udvalg skal rådgive Familieretshuset

Social- og indenrigsminister Astrid Krag har udpeget medlemmerne til et nyt rådgivende udvalg i Familieretshuset.

10. juli 2019

Guide giver overblik, når I går fra hinanden

Når man står foran en skilsmisse eller et familiebrud, kan det være svært at bevare overblikket og kende sine muligheder. En ny guide på borger.dk samler praktisk information og viden, som kan være en hjælp, når man går fra hinanden.

4. juni 2019

Nu kan du bestille et opkald fra Familieretshuset

For at undgå ventetid i telefonen har du nu mulighed for at bestille et opkald og blive ringet op i et tidsrum, der passer dig.

28. juni 2019

Gode råd til sommerferie i brudte familier

Familieretshuset har samlet fem gode råd til, hvordan I som forældre bedst muligt kan samarbejde og undgå konflikter omkring børnene i ferien.

13. juni 2019

Ventetid og ustabilitet på telefonen

Familieretshuset oplever desværre ventetid og ustabilitet på telefonen. Vi beklager ulejligheden og opfordrer til, at man evt. søger oplysninger på hjemmesiden, hvis man har svært ved at komme igennem.

30. april 2019

Ventetid på telefonen

Familieretshuset har desværre ventetid på telefonen. Vi beklager ulejligheden og opfordrer til, at man søger oplysninger på hjemmesiden eller ringer mellem klokken 8.00 og 9.30, hvor der typisk er kortest ventetid.