Nyheder

23. juni 2022

Underretning af registrerede: Opbevaring af personoplysninger på fællesdrev

Familieretshuset har konstateret et internt databrud i forbindelse med opbevaring af persondata på et internt fællesdrev i Familieretshuset, som betyder, at medarbejdere har kunnet tilgå personoplysninger om borgere og medarbejdere. Familieretshuset har ingen oplysninger om, at medarbejdere uretmæssig har tilgået oplysningerne på fællesdrevet. Familieretshuset ønsker med denne meddelelse at underrette personer, som kan være berørt af databruddet.

10. juni 2022

Ny undersøgelse: Forældres tilfredshed med det familieretlige system

VIVE har offentliggjort en ny undersøgelse, som viser udviklingen i forældres tilfredshed med deres forløb i det familieretlige system fra 2019 til 2021.

31. maj 2022

Gode råd til sommerferie i brudte familier

Familieretshuset har samlet fem gode råd til, hvordan I som forældre bedst muligt kan samarbejde og undgå konflikter omkring børnene i ferien.

Ældre nyhed: 7. januar 2022

Nye regler for børne- og ungeydelse

Fra januar 2022 gælder en ny lov om, at børne- og ungeydelse (tidligere børnepenge) som udgangspunkt deles lige mellem forældrene, hvis de har fælles forældremyndighed. Udbetalingen følger ikke barnets bopæl.

Ældre nyhed: 9. december 2021

Nye bidragstakster for 2022

Hvert år ændres bidragstaksterne. Se de gældende takster for 2022 her.

11. april 2022

Kærligheden blomstrer, og vi modtager mange ansøgninger

Familieretshuset modtager mange ansøgninger fra internationale par som gerne vil indgå ægteskab. Vi arbejder på at håndtere alle ansøgninger hurtigst muligt.

21. april 2022

Familier får hurtigere hjælp - det er lykkedes Familieretshuset at nedbringe ventetiderne

Efter flere år med stigende ventetider, er det lykkedes Familieretshuset at nedbringe ventetiderne markant, så børn og forældre nu hurtigt kan få den hjælp, de har brug for. For de familier, der deltog i deres første møde i Familieretshuset i marts, gik der i gennemsnit 38 dage fra modtagelse af deres ansøgning til første møde i familiemæglingssager og 44 dage i forbindelse med familieretlig udredning.

Ældre nyhed: 24. marts 2022

Har du problemer med at sende eller modtage Digital Post fra Familieretshuset?

Familieretshuset anbefaler, at du logger ind på din digitale post via Borger.dk eller Virk.dk. Herfra skulle der ikke være problemer med hverken at se eller afsende.