Nyheder

10. juli 2019

Ny guide giver overblik, når I går fra hinanden

Når man står foran en skilsmisse eller et familiebrud, kan det være svært at bevare overblikket og kende sine muligheder. En ny guide på borger.dk samler praktisk information og viden, som kan være en hjælp, når man går fra hinanden.

2. juli 2019

Nye telefontider i sommerperioden

Familieretshusets Borgerinformation og Børnenes Skilsmissetelefon har ændrede telefontider hen over sommeren.

28. juni 2019

Gode råd til sommerferie i brudte familier

Familieretshuset har samlet fem gode råd til, hvordan I som forældre bedst muligt kan samarbejde og undgå konflikter omkring børnene i ferien.

25. juni 2019

Ventetid og ustabilitet på telefonen

Familieretshuset oplever desværre ventetid og ustabilitet på telefonen. Vi beklager ulejligheden og opfordrer til, at man evt. søger oplysninger på hjemmesiden, hvis man har svært ved at komme igennem.

1. april 2019

SIRI overtager sager om EU-ophold i Danmark

Fra 1. april behandler SIRI sager om EU-ophold i Danmark.

26. marts 2019

Familiesager flyttes automatisk fra Statsforvaltningen

Familieretshuset overtager en stor del af Statsforvaltningens opgaver. Det betyder, at hvis du per 1. april 2019 har en igangværende sag hos Statsforvaltningen, så flytter din sag automatisk med over i Familieretshuset.

28. marts 2019

Nyt Familieretshus: Det handler om at finde de bedste løsninger for familierne

Familieretshuset er en ny myndighed under Børne- og Socialministeriet og erstatter Statsforvaltningen. Opgaven for Familieretshuset er at behandle sager, som handler om familien i bred forstand..

30. april 2019

Ventetid på telefonen

Familieretshuset har desværre ventetid på telefonen. Vi beklager ulejligheden og opfordrer til, at man søger oplysninger på hjemmesiden eller ringer mellem klokken 8.00 og 9.30, hvor der typisk er kortest ventetid.