Nyheder

2. september 2021

Digital fuldmagt - ny funktionalitet til partsrepræsentanter på selvbetjeningsløsningerne

Funktionaliteten "Digital fuldmagt" kobles på en række selvbetjeningsløsninger på forældreansvarsområdet. Professionelle partsrepræsentanter (advokater mv.) og private partsrepræsentanter (fx. pårørende) skal anmode om digital fuldmagt, før de indsende en ansøgning digitalt for en borger i en sag i Familieretshuset.

Ældre nyhed: 15. juli 2021

Hvis du oplever problemer ved afslutning med betaling?

Oplever du følgende problemer når du har udfyldt ansøgning og skal betale: Hele ansøgningen er udfyldt og ved betaling får du denne fejlbesked: ”bad check sum”, kan du benytte denne vejledning og slette cookies.

Ældre nyhed: 7. juli 2021

Ny guide skal hjælpe dig, når du bliver forælder

En ny digital guide på www.borger.dk er en tjekliste til dig, der er kommende eller nybagt forælder.

Ældre nyhed: 4. februar 2021

Familieretshuset tilbyder videomøder

Det er muligt at bede om et videomøde i stedet for et fysisk møde i Familieretshuset. Tilbuddet gælder udvalgte mødetyper.

Ældre nyhed: 1. juli 2021

Husk du kan søge rådgivning, mens du afventer sagsbehandling i Familieretshuset

En netop offentliggjort rapport fra Trygfonden og Børns Vilkår, konkluderer, at børn, der er involveret i familieretlige konflikter, trives dårligere end andre børn, og kompleksiteten og varigheden har afgørende betydning for, hvor hårdt konflikterne rammer børnenes trivsel.

Ældre nyhed: 28. juni 2021

Tekniske problemer på hjemmesiden

Familieretshusets systemer er blevet opdaterede. Det har desværre medført, at det ikke altid har været muligt at benytte enkelte selvbetjeningsløsninger på hjemmesiden på det seneste. Fejlene er under udbedring og det er igen muligt at benytte de fleste løsninger – dog oplever vi fortsat tekniske problemer med at gennemføre gebyrbetaling. Vi arbejder på en hurtig løsning.

Ældre nyhed: 28. juni 2021

Gode sommerferieråd til brudte familier

Familieretshuset har samlet fem gode råd til, hvordan I bedst håndterer sommerferien og fordeler børnene mellem jer.

Ældre nyhed: 15. juni 2021

Familieretshuset sætter barnet i fokus

Vores vigtigste opgave i forbindelse med skilsmisse og samværssager er at holde fokus på barnet og sikre barnets trivsel trods en evt. konflikt mellem mor og far. Det er Familieretshusets opgave at finde ud af, hvad der er bedst for barnet, når vi rådgiver og træffer afgørelser i blandt andet samværssager.