Bør­ne­grup­pe? Har dit barn brug for no­gen at ta­le med?

Vil dit barn have godt af at tale med andre jævnaldrende børn, hvis forældre også er gået fra hinanden? Så har du mulighed for at tilmelde dit barn en af Familieretshusets gratis børnegrupper.

Hvad er en børnegruppe?

I en børnegruppe har dit barn mulighed for at tale med andre jævnaldrende børn, hvis forældre også er gået fra hinanden.

Børnene kan for eksempel tale om, hvordan de har det og dele erfaringer med andre børn og Familieretshusets rådgivere, som er vant til at tale med børn i samme situation.

Læs hvad andre børn har fået ud af være i en børnegruppe på Familieretshuset hjemmeside til børn migimidten.dk og vis eventuelt hjemmesiden til dit barn. Gå til migimidten.dk

Hvorfor kan det være godt for dit barn at deltage i en børnegruppe?

Det kan være svært at være barn i en familie, hvor forældrene er gået fra hinanden, også selvom I som forældre har et godt samarbejde.

Dit barn kan nemt komme til at stå i en loyalitetskonflikt mellem jer, og det kan gøre det svært for dit barn at tale med dig om de ting, som dit barn er ked af og går og tænker på.

Du kan tilmelde dit barn til en børnegruppe, hvis du oplever, at dit barn er glemt i jeres brud og vil have godt af at tale med andre børn i samme situation og med Familieretshusets rådgivere.

Hvem kan deltage i en børnegruppe?

Børnegrupperne er for alle børn med forældre, som er gået fra hinanden.

Der er plads til max 10 børn i en børnegruppe.

Børnene bliver sat sammen med jævnaldrende børn.

Hvordan foregår en børnegruppe?

Hvilke andre tilbud har Familieretshuset?