Ansøgninger

Samlet oversigt over ansøgninger til Familieretshuset.

De fleste ansøgninger er digitale selvbetjeningsløsninger, hvor du skal anvende dit NemID for at logge ind. I slutningen af ansøgningen kan du klikke 'send'.

Enkelte ansøgninger er PDF-blanketter. Dem kan du enten printe og udfylde i hånden, eller du kan udfylde dem på din computer og efterfølgende sende med Digital Post til os (Sådan sender du en PDF-blanket til Familieretshuset.)

Find det rette ansøgningsskema

Det er meget vigtigt, at du vælger det rette ansøgningsskema for lige præcis den situation, du er i. Du er velkommen til at finde ansøgningen i nedenstående oversigt, men Familieretshuset anbefaler, at du klikker på fanen 'Emner' øverst på hjemmesiden og vælger det emne, der er relevant for dig. Herfra kan du få den information, du har brug for, og du vil blive guidet hen til eventuelle ansøgningsskemaer.

Sådan kontakter du os via e-boks

Hvis du vil sende til Familieretshuset på en sikker måde, skal du sende via e-boks.

Klik på emnerne for at folde dem ud

Blanketter

Blanketter

Her er en samlet oversigt over Familieretshusets ansøgninger i PDF-format, som du kan bruge, hvis du er fritaget for digital post.

Digital fuldmagt

Advokater og partsrepræsentanter skal anmode om digital fuldmagt på www.borger.dk for at kunne indsende en digital ansøgning for en borger i en sag i Familieretshuset.