Ansøgninger

Her er en samlet oversigt over ansøgninger til Familieretshuset.

OBS: Af tekniske årsager fungerer Familieretshusets hjemmeside og ansøgninger i øjeblikket ikke optimalt i browseren Internet Explorer. Familieretshuset anbefaler derfor at bruge eksempelvis Chrome, Firefox eller Safari i forbindelse med ansøgninger.

Inden du går i gang med en ansøgning, er det vigtigt, at du sikrer dig, at ansøgningen er den rigtige i forhold til netop din situation.

Familieretshuset anbefaler, at du finder ansøgningen gennem menuen ”Emner”, hvor du bliver guidet hen til den ansøgning, som er rigtig for dig. Det er udelukkende for at sikre, at du ikke kommer i gang med en unødig ansøgningsproces.

Det er ikke i alle tilfælde, at du modtager en kvittering, når du sender noget ind til Familieretshuset.

Du skal som udgangspunkt bruge de digitale selvbetjeningsløsninger her på siden. Er du fritaget for Digital Post, finder du nederst en henvisning til en oversigt over Familieretshusets ansøgninger i PDF-format.

Blanketter

Blanketter

Her er en samlet oversigt over ansøgninger til Familieretshuset i PDF-format. Du skal kun bruge ansøgningerne hvis du er fritaget fra Digital Post. Find fuldmagt, ansøgninger, vejledninger mv.