Samarbejde Efter Skilsmisse

”Samarbejde Efter Skilsmisse” (SES) er et frivilligt digitalt forløb, som er tilgængeligt for alle. Forløbet indeholder information, viden og praktiske værktøjer, så I bedst muligt støttes i at arbejde med jeres fortsatte relation som forældre efter en skilsmisse. Det digitale forløb handler også om at forstå børnenes reaktioner og støtte dem både under og efter en skilsmisse.

Hvordan kommer jeg i gang med SES?

I bunden af denne side finder du et link til en kontaktformular, som du skal udfylde med dit navn, din e-mailadresse og dit mobilnummer. Herefter vil du i løbet af tre hverdage modtage dit brugernavn og en kode til modulet pr. mail. Med brugernavnet og koden kan du logge ind på samarbejdeefterskilsmisse.dk.

Når du udfylder kontaktformularen, hjælper sikkerhedssystemet Bluewhale os med at passe rigtig godt på dine oplysninger. Dit mobilnummer skal vi bruge til at sætte to-faktor godkendelse (ekstra sikkerhed) på den mail, som du modtager fra os. Ellers vil dit telefonnummer ikke blive brugt, og vi sletter dine oplysninger igen, når vi har sendt brugernavnet og koden til dig.

SES kan gennemgås på et hvilket som helst tidspunkt og er tilgængeligt for dig i 12 mdr., fra første gang du logger på.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på telefon 72 56 70 00.

Link til ansøgning om SES adgang er midlertidigt ude af drift.

Du kan få link til løsningen ved at sende en skriftlig henvendelse til Familieretshuset via e-Boks eller til samarbejdeefterskilsmisse@familieretshuset.dk.

Når du henvender dig, er det vigtigt, at du oplyser navn og mobilnummer, så vi kan sende en kode retur til dig.