10. juli 2019

Ny guide giver overblik, når I går fra hinanden

Når man står foran en skilsmisse eller et familiebrud, kan det være svært at bevare overblikket og kende sine muligheder. En ny guide på borger.dk samler praktisk information og viden, som kan være en hjælp, når man går fra hinanden.

En skilsmisse eller et familiebrud (hvor man har været samlevende) er ofte en svær tid. Samtidig er der mange beslutninger at tage, og det kan være svært at få overblik over regler og muligheder.

Den nye guide ’Når I går fra hinanden’ på borger.dk er for både gifte og samlevende, og den samler informationer om skilsmisse og ophør af samliv fra flere forskellige myndigheder.

I guiden kan du blandt andet læse om de vigtige beslutninger i forhold til børn, om økonomien mellem jer og mulige tilskud fra det offentlige.

Guide til par med få konflikter

Guiden er først og fremmest henvendt til par, hvor konflikterne er få, og hvor det er muligt at samarbejde om fx fælles børn. I arbejdet med udviklingen af guiden har der været inddraget personer, som selv har været igennem skilsmisse eller familiebrud.

Familieretshuset har bidraget til indholdet i guiden, der bygger på de gældende regler på skilsmisseområdet.