18. marts 2020

Information om telefonopkald til og fra Familieretshuset

Når du ringer til Familieretshusets Borgerinformation, kan der i øjeblikket være mindre udfald på linjerne. Vær desuden opmærksom på, at når Familieretshuset ringer ud af huset, sker det fra ’skjult nummer’.

Familieretshuset følger Statsministeriets anbefalinger om at minimere al offentlig aktivitet for at begrænse smitte med Covid-19. Det betyder, at vi indtil videre har aflyst alle borgermøder. Samtidig er Familieretshusets medarbejdere sendt hjem og arbejder i øjeblikket hjemmefra.

Udfald på linjerne

Når du ringer til Familieretshusets Borgerinformation kan der derfor i øjeblikket være midlertidige og kortvarige udfald på nogle af linjerne. Det skyldes, at medarbejderne arbejder fra private netopkoblinger.

Familieretshuset beklager eventuelle gener og henstiller til at have lidt tålmodighed.

Familieretshuset ringer fra ’skjult nummer’

I den periode Familieretshusets medarbejdere arbejder hjemmefra, kan telefonopkald ud af huset heller ikke ske fra det normale telefonnummer. Derfor gør vi opmærksom på, at når Familieretshuset i forbindelse med skriftlig og telefonisk sagsbehandling ringer ud til borgere, så sker det fra ’skjult nummer’.