11. marts 2020

Familieretshuset aflyser alle møder

Familieretshuset aflyser samtlige møder med borgere og familier fra og med torsdag 12. marts 2020. Der er samtidig lukket for al personlig betjening i Familieretshuset.

Opdateret 27. marts kl. 09.08

Familieretshuset følger regeringens anbefalinger om at minimere al offentlig aktivitet mest muligt med henblik på at begrænse spredningen af smitte med COVID-19 (coronavirus).

Det betyder, at alle møder med borgere og familier indtil videre aflyses fra og med torsdag 12. marts til og med fredag 27. marts.

Vores medarbejdere vil fra morgenstunden torsdag 12. marts begynde at tage kontakt til borgere for at aflyse møder.

Familieretshuset følger op på alle aflyste møder

Familieretshuset følger hurtigst muligt op i forhold til alle aflyste møder. I nogle sager vil det være muligt at begynde sagsbehandlingen telefonisk, mens der i andre sager vil blive indkaldt til erstatningsmøder.

Familieretshuset vurderer løbende, i hvilke sager vi kan begynde telefonisk sagsbehandling, og i hvilke sager vi indkalder til erstatningsmøder. Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at sige, hvornår erstatningsmøder kan finde sted.

Følg med på hjemmesiden

Familieretshuset følger løbende anbefalingerne fra regeringen og sundhedsmyndighederne, og derfor ved vi på nuværende tidspunkt ikke, hvornår der igen kan åbnes for møder. Vi henviser til at følge med her på hjemmesiden.

Familieretshuset beklager alle de uhensigtsmæssigheder, der opstår for børn og forældre og andre borgere i kølvandet på denne situation.